27 Feb 2015

Personal implicat:

termoizolație

Scop lucrare:

Sediu comercial al unei societăți cu răspundere limitată specializată în dezvoltarea de software.

Background:

Firma noastră a fost contractată ca urmare a performanței dovedite în trecut în cadrul lucrărilor efectuate în calitate de subcontractor pentru ODI EDIL S.R.L. 

Challenge:

În urma experiențelor avute în interacțiunea cu echipa anterioară de lucru, beneficiarul a manifestat un grad ridicat de scepticism privind capacitatea noastră de a duce lucrarea la bun sfârșit. Am fost nevoiți să evidențiem cât mai clar și precis motivele din spatele deciziilor noastre (unele extraordinare) privind aducerea proiectului în linie cu termenii limită agreați în planul de execuție inițial.

Solution:

Am adoptat soluții neconvenționale și spontane în vederea reaxării și consolidării clădirii. În partea de est, a fost necesară secționarea fațadei clădirii. În partea de vest a clădirii, a fost necesară suplimentarea considerabilă a stratului de polistiren pentru reaxare și suplimentarea rândurilor de plasă pentru asigurarea durabilității. De asemenea, a fost necesară refacerea finisării executate de echipa de lucru anterioară, pentru evitarea degradării. Ne-am asigurat de aplicarea stratului de tencuială decorativă în condiții optime, prin evitarea expunerii directe la radiațiile ultraviolete generate de razele solare. De asemenea, am optimizat programul de lucru în vederea realizării lucrării la temperaturi optime pentru consolidarea tencuielii decorative (7-20 grade Celsius).

Benefit:

La finalul lucrării, beneficiarii contractului au menționat depășirea considerabilă a așteptărilor privind calitatea și timpul de execuție, în contextul precedent al scepticismului privind fezabilitatea finalizării lucrării.